Versnel IT delivery

Ontwikkel en publiceer razendsnel application programming interfaces (API's) door continuous integration / continuous delivery principes van een API management platform.

Razendsnel API's ontwikkelen, testen en publiceren

Met een API management platform kunt u razendsnel de volledige lifecycle van API's doorlopen. Creatie, testen en publicatie van API's gaat met een druk op de knop. Dit komt door twee belangrijke features van een API management platform:

Continuous delivery

Met een API management platform kan parrallel worden ontwikkeld aan de API en de applicatie die er gebruik van maakt. Er wordt in korte tijd een test API opgezet , en terwijl uw stakeholders aan hun zijde de aansluiting op de API verzorgen, implementeert u de logica achter de API.

API templates

Een API platform bevat templates voor verschillende use-cases waardoor een groot gedeelte van de API voor u wordt gegenereerd. Denk aan standaard API's op verschillende ERP systemen zoals SAP, Dynamics. Daarnaast geldt in een API setup dat er een sterke mate van hergebruik kan worden gecreeerd.Hoe kunnen wij helpen?

Als gecertificeerd partner van verschillende toonaangevende API management producten helpen wij onze klanten met het ontwerp, de implementatie, trainingen en beheer ervan.

Licenties

Datacon levert alle benodigde licenties van het API management platform waarbij zij adviseert in de modules voor de benodigde setup.

Implementatie

Datacon ontwerpt de API management setup en kan deze vervolgens implementeren, zelfstandig of samen met uw IT afdeling.

Beheer

Datacon kan de volledige API management stack beheren, met service levels voor kantoortijden tot 24x7 proactieve monitoring.

Onboarding & training

Zelf uw API management setup implementeren of beheren? Datacon zorgt als gecertificeerd trainingspartner voor opleiding & onboarding.


Downloads voor API Management

Lees antwoorden op allerlei vragen en onderwerpen over onze diensten in deze gratis en interessante whitepapers.

Alle downloads