Business to business e-commerce

B2B online verkoop van producten of diensten geïntegreerd met uw ERP/PIM backoffice voor automatische afhandeling

BtoB e-commerce gaat verder dan een webshop

Een optimale klantervaring bij BtoB e-commerce gaat verder dan het online bestelproces en de gebruikerservaring van een klant binnen uw webshop. De aandachtspunten:

Integratie is cruciaal

De integratie met achterliggende systemen voor een succesvolle (e)fulfillment en service zijn doorslaggevend. Denk aan ERP systemen, CRM sytemen, PIM en payment providers.

Gepersonaliseerde ervaring

Uw klanten willen efficiënt tot een eindresultaat komen. Herhalingsbestellingen en automatisch invoeren van klantspecifieke gegevens en kortingen zijn een must.

Standaardproducten

De inzet van standaardproducten voor uw e-commerce platform zorgt ervoor dat de implementatie maar ook uitbreidingen op uw applicatie tijdig en snel plaatsvinden.Hoe kunnen wij helpen?

Wij helpen onze klanten met het ontwerp, de implementatie, trainingen en beheer van geïntegreerde BtoB e-commerce applicaties

Licenties

Datacon levert alle benodigde licenties van standaardproducten, waarbij zij adviseert in de modules voor de beoogde setup.

Implementatie

Datacon ontwerpt de architectuur van de applicatie en kan deze vervolgens implementeren, zelfstandig of met uw IT afdeling.

Beheer

Datacon kan de volledige applicatie beheren als managed service, met service levels voor kantoortijden tot 24x7 proactieve monitoring.

Onboarding & training

Zelf uw applicatie beheren? Datacon verzorgt de opleidingen en ondersteunt bij de inrichting van de beheersorganisatie.