Workflow automation

Geïntegreerde applicaties waarmee interne en externe complexe processen worden geautomatiseerd.

Efficienter werken met behulp van workflow automation

Datacon kan u ondersteunen in het automatiseren van diverse workflows binnen uw organisatie. Door deze vervolgens te verbinden met interne systemen kunnen grote efficiency voordelen worden gerealiseerd. Enkele voorbeelden:

Taken en geautomatiseerde acties

Sommige taken binnen uw organisatie hebben een afhankelijkheid van andere taken. Denk hierbij aan het goedkeuren van een bepaald proces of het wachten tot een bepaald proces is afgerond voordat de volgende taak mag starten. Hiervoor kunt u workflow automation inzetten.

Formulieren en permissies

Formulierenstromen kunnen met behulp van workflow automation eenvoudig worden geautomatiseerd, waarbij conditionele flows, regels en permissies tot op persoonsniveau kunnen worden geconfigureerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanvragen van een inkoopnummer of het goedkeuren van een bestelling.Hoe kunnen wij helpen?

Wij helpen onze klanten met het ontwerp, de implementatie, trainingen en beheer van geïntegreerde workflow automation

Licenties

Datacon levert alle benodigde licenties voor het workflow automation, waarbij zij adviseert in de modules voor de beoogde setup.

Implementatie

Datacon ontwerpt de architectuur van het platform en kan deze vervolgens implementeren, zelfstandig of met uw IT afdeling.

Beheer

Datacon kan de volledige applicatie beheren als managed service, met service levels voor kantoortijden tot 24x7 proactieve monitoring.

Onboarding & training

Zelf het platform beheren? Datacon verzorgt de opleidingen en ondersteunt bij de inrichting van de beheersorganisatie.