Reduceer kosten

Een geïntegreerd applicatielandschap met behulp van iPaaS stelt organisaties in staat op sterke kostenreducties te realiseren op verschillende gebieden in uw organisatie.

Reduceer kosten door inzet van iPaaS

Met behulp van iPaaS kunnen diverse kosten worden verlaagd. Een aantal voorbeelden:

Efficientere processen

Door applicaties met elkaar te integreren kunnen processen efficiënter worden ingericht. Workflow en orchestratie verminderen de hoeveelheid handmatig werk, waardoor kosten worden gereduceerd.

Minder beheerlasten

In een via iPaaS geïntegreerd applicatielandschap kunnen eenvoudiger wijzigingen worden doorgevoerd en kunnen interfaces gemakkelijker worden beheerd waardoor kosten dalen.

Efficiente integratie

De implementatie- en beheerskosten voor interfaces zijn met iPaaS vele malen lager dan een legacy integratie platform door toepassing van standaard connectoren en een visuele ontwikkel interface.Hoe kunnen wij helpen?

Als gecertificeerd partner van verschillende toonaangevende iPaaS producten helpen wij onze klanten met het ontwerp, de implementatie, trainingen en beheer van legacy moderniseringsprojecten.

Licenties

Datacon levert alle benodigde licenties van het iPaaS platform waarbij zij adviseert in de modules voor de benodigde setup.

Implementatie

Datacon ontwerpt de iPaaS setup en kan deze vervolgens implementeren, zelfstandig of samen met uw IT afdeling.

Beheer

Datacon kan de volledige iPaaS stack beheren, met service levels voor kantoortijden tot 24x7 proactieve monitoring.

Onboarding & training

Zelf uw iPaaS setup implementeren of beheren? Datacon zorgt als gecertificeerd trainingspartner voor opleiding & onboarding.


Downloads voor iPaaS

Lees antwoorden op allerlei vragen en onderwerpen over onze diensten in deze gratis en interessante whitepapers.

Alle downloads