Versnel IT delivery

Wensen van de organisatie kunnen in korte tijd worden gerealiseerd met behulp van iPaaS dankzij standaard connectoren en visuele ontwikkelomgevingen.

Versnel IT delivery met iPaaS

Doordat de visuele ontwikkelingomgeving, 100-en standaard connectoren en integratie templates voor verschillende integratie situaties is het met iPaaS mogelijk om in zeer korte tijd interfaces te realiseren. Enkele relevante uitdagingen ter illustratie:

Fusies en overnames

Door een fusie of overname heeft de organisatie ineens de beschikking over meerdere ERP systemen. De organisatie vraagt echter om geconsolideerde informatie en de tijd dringt.

Nieuwe distributiekanalen

De organisatie wil op korte termijn stappen nemen op het gebied van e-Commerce. Hoe krijgen we de informatie die in verschillende systemen zit beschikbaar voor online ontsluiting?

Campagnes

De marketing afdeling wil in staat zijn om sneller en vaker marketing campagnes uit te voeren. Hiervoor hebben ze op korte termijn informatie nodig die in verschillende systemen aanwezig is.Hoe kunnen wij helpen?

Als gecertificeerd partner van verschillende toonaangevende iPaaS producten helpen wij onze klanten met het ontwerp, de implementatie, trainingen en beheer van legacy moderniseringsprojecten.

Licenties

Datacon levert alle benodigde licenties van het iPaaS platform waarbij zij adviseert in de modules voor de benodigde setup.

Implementatie

Datacon ontwerpt de iPaaS setup en kan deze vervolgens implementeren, zelfstandig of samen met uw IT afdeling.

Beheer

Datacon kan de volledige iPaaS stack beheren, met service levels voor kantoortijden tot 24x7 proactieve monitoring.

Onboarding & training

Zelf uw iPaaS setup implementeren of beheren? Datacon zorgt als gecertificeerd trainingspartner voor opleiding & onboarding.


Downloads voor iPaaS

Lees antwoorden op allerlei vragen en onderwerpen over onze diensten in deze gratis en interessante whitepapers.

Alle downloads