Dell Boomi Workflow Automation

De supermakkelijke manier om workflowapplicaties te bouwen.
Uw processen automatiseren zonder coderen
Om succesvol te zijn vertrouwen organisaties op hun werknemers, processen en technologie – of het nu gaat om het afhandelen van back-office processen, samenwerken met businesspartners of het bedienen van klanten. Dell Boomi’s Workflow Automation biedt nu een low-code cloud-based application development platform om bliksemsnel applicaties te ontwikkelen die processen tussen mensen en informatiesystemen automatiseren en orkestreren.Uw processen automatiseren zonder coderen.

 

Automatiseer uw workflow

Het ontwikkelen van workflowapplicaties is tegenwoordig zeer gecompliceerd met zoveel verschillende devices en operating systemen. Het Boomi Workflow platform levert  uw applicaties  voor web, smartphone, horloge en auto – on en offline. 

DRAW

Ontwikkel visueel uw workflow applicatie met data-access en geautomatiseerde acties. Voeg code of open platform API’s voor geavanceerde workflow acties en gebruikerservaringen.

PUBLISH

Voeg eenvoudig alle elementen van uw applicatie samen en manage versiebeheer met behulp van een metadat-driven cloudplatform.

ENGAGE

Lever de applicatie via de Cloud of draai het direct op IOS of Android mobile devices.