kentico-gold-partner.png

Content management gericht op de webmarketeer van nu! Kentico 10 bevat nu nog meer functionaliteit. Met Kentico CMS creëert en managed u gemakkelijk content. De Enterprise Marketing Solution (EMS) van Kentico is een volledige online marketingtool om campagnes in te stellen, te managen en leadgeneratie te optimaliseren. Met Kentico e-Commerce beschikt u over een geïntegreerde totaaloplossing om uw producten online te verkopen. De Kentico Intranet oplossing biedt u een webbased platform voor samenwerking tussen uw medewerkers en afdelingen.

Naast een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt Kentico een ongeëvenaarde gebruikerservaring, waarmee iedereen snel en gemakkelijk content kan plaatsen.

Datacon is Gold partner van Kentico en beschikt over gecertificeerde productprofessionals met diepgaande kennis en directe toegang tot de technische staf van Kentico.

Datacon behoort daarnaast tot de eerste Kentico Gold partners wereldwijd, die de 'e-Commerce' en 'Development & Integration'-competency heeft behaald. Hierdoor behoort Datacon tot de top van het ruim 1.200 tellende partnernetwerk van Kentico.

Download de Kentico brochure.


Kentico e-Commerce

Kentico e-Commerce bestaat uit een volledige oplossing, die toepasbaar en configureerbaar is voor vele verschillende e-Commerce proposities. Kentico e-Commerce kan integraal onderdeel uitmaken van het CMS.  Hierdoor heeft u één centraal beheersysteem voor uw gehele website, met een productcatalogus en orderverwerkingssysteem met verschillende betalingskanalen, zoals creditcards, iDeal, Ogone en PayPal. De e-Commerce module kan verder eenvoudig geïntegreerd worden met uw eigen backoffice systemen.

Marketing en de vindbaarheid zijn doorslaggevend voor het succes van uw e-Commerce portal. Om grote successen te behalen met uw webshop is de e-Commerce oplossing eenvoudig te koppelen aan de marketingtool EMS. Een professionele tool voor leadgeneratie, contentpersonalisatie, e-mailmarketing en A/B testing.

Daarnaast biedt de e-Commerce module SEO (Search Engine Optimalization) functionaliteiten, zoals automatisch gegenereerde URL’s, metadata en paginatitels voor het vergroten van uw organisische zoekresultaten.

Download de e-Commerce brochure.

Kentico Enterprise Marketing Solution

Kentico EMS biedt vele extra marketing functionaliteiten naast Kentico CMS 10. Met Kentico CMS 10 kunt u content managen. Kentico EMS voegt de mogelijkheid toe om campagnes in te stellen, contacten te managen, e-mailmarketing te starten en leadgeneratie te optimaliseren.

Het Kentico EMS systeem is zo gecreëerd dat alle bruikbare bezoekersgegevens opgevraagd en geanalyseerd kunnen worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
 • Uitgebreide gegevens van een bezoeker, waaronder: bezochte pagina’s, downloads, gekochte producten, stemmen op een poll, zoekopdrachten, inschrijvingen op nieuwsbrieven, forumactiviteiten, opmerkingen, online ingevulde formulieren, etc.
 • Algemene sitegegevens, zoals hoe vaak een pagina is bezocht, wat de pagina is waar de meeste bezoekers de site verlaten, hoe lang gebruikers gemiddeld op een pagina blijven, etc.
 • Campagnegegevens en de ROI-graadmeter van de resultaten.
 • Marketingtool A/B testing, waarmee getest wordt welke variant van een pagina de beste resultaten oplevert, bijvoorbeeld de hoogste conversie.
 • Bezoekerssegmenten creëren op basis van gedrag of demografische gegevens. Iedere bezoeker komt met een andere behoefte naar de site en op basis van deze segmenten kan informatie gericht verstuurd worden.
 • Relevante gegevens van mogelijke klanten op basis van profielattributen of gedrag.
 • E-mailgegevens van nieuwsbrieven en campagnes over wie heeft de e-mail geopend en wie heeft op welke link geklikt kunnen worden geanalyseerd.
 
Download hier Kentico EMS Whitepaper 


Wilt u meer weten over Kentico EMS? Neem contact op met Bas Fockens via 013 580 0983 of stuur een e-mail.

Kentico Intranet

De Kentico Intranet oplossing biedt een out-of-the-box intranet, die eenvoudig geconfigureerd en gecustomized kan worden. Hierdoor kan een intranet op basis van Kentico zeer snel geleverd worden, tegen lage kosten en met geen enkel technische risico voor een project.

De Kentico Intranet oplossing biedt onder andere de volgende functionaliteit:

 • Een volledig te personaliseren intranet voor uw medewerkers.
 • Ondersteuning voor samenwerking door middel van projecten, taken en workgroups.
 • Documentlibraries met documentbeheer, workflows, rechten en verschillende talen.
 • Integratie met Office (Word, Excel en PowerPoint).
 • Integratie met SharePoint door middel van een standaard connector.
 • Integratie met Active Directory (AD), waardoor gebruikers niet opnieuw hoeven in te loggen op uw intranet (Single Sign On).

Wilt u meer weten over Kentico Intranet? Neem contact op met Bas Fockens via 013 580 0983 of stuur een e-mail.