Management van Datacon

Het management van Datacon bestaat uit Meindert van Duijvenbode, Bas Fockens en Joost Hupkens.
Meindert van Duijvenbode (1972)
Meindert van Duijvenbode is als algemeen directeur van Datacon verantwoordelijk voor algemene zaken, strategie en key clients. Daarnaast vallen juridische zaken en financien onder zijn eindverantwoordelijkheid. Meindert studeerde Bestuurlijke Informatiekunde aan de Universiteit Tilburg. Meindert werkte vervolgens kort bij Atos Origin, waarna hij in Datacon oprichtte samen met Bas Fockens. Naast zijn huidige directiefunctie vervult Meindert verschillende aanvullende functies waaronder lid van het Elftal tegen de Armoede in Tilburg, voorzitter Stichting Veemarktkwartier en lid van de Raad van Advies van verschillende ondernemingen.
   
Bas Fockens (1967) 
Als commercieel directeur is Bas Fockens verantwoordelijk voor marketing & sales van Datacon. Daarnaast speelt hij een belangrijke rol op het gebied van new business development en strategie. Bas studeerde bedrijfskunde aan de Universiteit Groningen. Tijdens zijn studie richtte Bas in 1996 Datacon op samen met compagnon Meindert van Duijvenbode. Bas vervult naast directiefunctie de rol van adviseur verschillende ondernemingen, daarnaast geeft Bas (gast)colleges op het HBO. Bas is een fervent zeiler en speelt hockey op het hoogste niveau voor veteranen.
 
   
Joost Hupkens (1975)
Als operationeel directeur is Joost verantwoordelijk voor de gehele delivery organisatie van Datacon. Daarnaast speelt Joost een belangrijke rol in de adoptie en embedding van nieuwe technologie en innovatie. Joost is sinds 2012 voor Datacon werkzaam, en maakt sinds 2017 deel uit van de directie. Hiervoor bekleede hij functies bij de Hoogenbosch Retail groep, Solectron en Kuehne + Nagel.