e-Commerce

De complexiteit van e-Commerce ligt niet in de implementatie van de webshop zelf, maar in het bieden van een optimale klantervaring.

Een optimale klantervaring gaat verder dan het online bestelproces en de gebruikerservaring van een klant binnen uw webshop. De integratie met achterliggende systemen voor een succesvolle (e)fulfilment en service zijn hierin doorslaggevend. Daarnaast is het tegenwoordig van het grootste belang, dat u uw klant een gepersonaliseerde ervaring biedt. 

Als basis voor uw e-Commerce oplossing wordt Kentico of EPiServer gebruikt. Beide pakketten beschikken over een zeer uitgebreide e-Commerce module.  

Door onze jarenlange ervaring met e-Commerce hebben we diverse standaardconnectoren voor integratie met andere systemen. Zo zijn er standaardconnectoren beschikbaar voor onder andere SalesForce en Microsoft Dynamics CRM. Op het gebied van ERP beschikken we over standaardconnectoren voor onder andere Microsoft Dynamics, Navision, UNIT4 Multivers, AFAS, SAP en Exact. Daarnaast verzorgen wij de integratie met payment providers, zoals Ogone, iDeal, MultiSafePay en Buckaroo.


Wilt u meer weten over e-Commerce? Neem contact op met Bas Fockens via 013 580 0983 of stuur een e-mail.
 

 

SAP eCommerce

Uw bedrijf draait op SAP, the best-of-breed enterprise software.  Maar nu heeft u behoefte aan een e-commerce oplossing. Datacon biedt daarvoor een totaaloplossing in de vorm van van Mulesoft SAP connector met Kentico Ecommerce.

Hier mee kunt u alle voordelen van SAP aan uw distributeurs, dealers, klanten en verkopers bieden via een state-of-the-art eCommerce Kentico-powered volledig geïntegreerde site. Dit betekent dat alle informatie die uw B2B klanten nodig hebben om zaken met u te doen, zoals gepersonaliseerde prijzen, beschikbaarheid van de voorraad en rapportagegegevens, in real time voor hen beschikbaar zijn.

Hoe werkt het:

  • Inloggen: uw b2b-klanten worden gevalideerd op basis van informatie in SAP bij login.
  • Browse: Eenmaal ingelogd, zullen uw b2b klanten alleen zien wat zij verondersteld zijn te zien op basis van de business rules die u in SAP hebt ingesteld. Zelfs als u meerdere merken produceert en ondersteunt van, zullen uw b2b-gebruikers worden doorgestuurd naar hun eigen gepersonaliseerde online catalogus, met de juiste branding en de van toepassing zijnde product & prijs gebaseerd op wat er in SAP is gedefinieerd.
  • Checkout: We bieden een eigen aangepaste, SAP-geïntegreerde winkelwagen.  Dit zorgt voor:
    • real-time inventaris
    • SAP business rule handhaving
De Mulesoft SAP connector elimineert de noodzaak om informatie te dupliceren of te handhaven op meerdere plaatsen.
  • Post-order self-service portaal: Onze service gaat verder dan het bieden van de typische catalogusfuncties aan uw b2b klanten. Met onze selfservice portal kunnen klanten toegang krijgen tot bestelgegevens voor alle orders die geplaatst zijn - niet alleen die via de webshop zijn binnen gekomen. Klanten kunnen deze informatie gebruiken om zakelijke beslissingen te nemen, en zorgdragen voor onopgeloste kwesties op openstaande facturen.

What is Kentico Ecommerce?
Kentico’s E-commerce Solution is een complete out-of-the-box Ecommerce oplossing. Kentico’s E-commerce Solution wordt geleverd met bijna elke geavanceerde functie die u als plug-and-play-onderdelen kan inzetten.
Volledig geïntegreerd met de Kentico Online Marketing Solution, biedt het de allerlaatste digitale marketing tools met automatisering, personalisatie, testen, analytics en aanbeveling tools.

Voordelen
·         100% customizable look & feel
·         Marketing automation
·         E-mail campaign management
·         Search Engine Optimization
·         Catalog Management
·         Catalog Browsing
·         Product Browsing
·         Mobile Commerce
·         Analytics & Reporting

Wat is Mulesoft?
De MuleSoft Enterprise Gateway voor SAP is de beste manier om SAP ECC te integreren.  Integratieplatform voor on-premises, cloud, en hybride integratie scenarios. Snel, veilig en schaalbaar. Ondersteunt alle SAP protocols inclusief ALE, iDocs, BAPIs, en ABAP. Ondersteuning voor belangrijkste programmeertalen zoals Java, C#, en .NET. Zeer hoge performance en throughput voor grootschalige deployments.

Voordelen:
·         Personalized browsing based on SAP rules
·         Real-time inventory
·         SAP business rule enforcement
·         Microsite support
·         Simplified data management

 

B2B eCommerce

B2B Sales is aan het veranderen. Zakelijke klanten zijn privé gewend aan nieuwe technologie en willen dezelfde personaliseerde multichannel ervaring voor hun zakelijke transacties. En net als bij B2C is het optimaliseren van deze klantervaring de sleutel tot succes om sales te verhogen.

Met de oplossingen van Datacon kunt u klanttevredenheid verhogen door uw klanten productinformatie, aankoop en beheer van hun zakelijke transacties vanaf PC, mobile of tablet te bieden.

Verhoog klantenbinding met data-driven inzicht. Boost omzet met B2C-achtige verkooptechnieken om zo de gemiddelde orderwaarde te vergroten en  klantloyaliteit te verhogen.  Door het vastleggen van gebruikersidentiteiten en de verzameld gegevens van hun zakelijke accounts te gebruiken kunt u anticiperen op bestellingen, bieden kortingen voor herhaalaankopen en relevante suggesties voor hun bestellingen bieden.

Door gepersonaliseerde gebruikerservaring te bieden maximaliseert u up-sell en cross-sell  mogelijkheden tijdens de ‘customer journey’ van uw klant want de band tussen uw klanten en uw merk verdiept, meer en vaker van u gaan kopen.